Bingocams

Voor de liefhebber van het bingo spel is er nu een leuke vorm van Bingo spelen op internet, namelijk Bingocams. We kennen allemaal wel het bingo spel. Onder de naam kienen hebben we het vaak genoeg gespeeld op lange winteravonden. Bingocams zet deze traditie voort, door op je computer live bingo aan te bieden, met de mogelijkheid om er via je webcam ook echt aanwezig te zijn in een kamer waar je met meerdere personen Bingocams speelt.

Hoe werkt Bingocams nu precies. Wat je nodig hebt is een redelijke computer of laptop, een internet verbinding en wat los geld op de bank. Je maakt dan verbinding met de website Bingocams.nl, en je maakt een account aan op deze site. Dat is een fluitje van een cent, want je hoeft niet veel gegevens in te vullen. Verzin een inlognaam en een wachtwoord, stort dan wat geld op je account, en je bent klaar om te spelen.

Wil je eerst eens een tijdje het Bingocams spel proberen, dan kan je ook gratis meespelen, maar winnen kun je dan niets. Het gratis meespelen is wel handig om de gang van zaken en de spelregels goed onder de knie te krijgen. Ben je eenmaal zo ver, dan is het tijd om te gaan spelen voor de prijzen. Het overmaken van je speelgeld naar Bingocams is gemakkelijk, maar vooral veilig.

Betalingen worden gedaan via een beveiligde verbinding, die niet te kraken is door hackers. Betalingen kunnen ook gedaan worden via de Ideal betaalmethode, waar je in de veilige omgeving van je eigen bank zonder zorgen geld kan overmaken. Met het uitbetalen van prijzen die je gewonnen hebt, gaat het net zo veilig. Meestal wordt op jouw verzoek het gewonnen geld binnen 24 uur op een door jou aangegeven bankrekening over gemaakt.

€5 gratis bij Bingocams

Wanneer je jezelf registreert bij Bingocams krijg je gelijk €5 in je account. Hier hoef je niets voor te doen en is helemaal gratis! Je kan meteen beginnen met spelen. Mocht je later bij willen storten dan kun je ook nog gebruik maken van de welkomstbonus van 200%.

Selecteer een kamer bij Bingocams

Bingocams is verdeeld in enkele kamers waar je uit kunt kiezen. Je kunt de kamers bekijken, je kunt zelfs zien wie er meespeelt in de kamers. Let wel op, hoe meer mensen er meespelen in een kamer, hoe kleiner je kans op een prijs is, maar daar staat tegenover, dat de prijzen dan ook wel veel hoger zijn dan in een kamer met weinig spelers. Een kwestie van afwegen dus. Zoek wel een kamer uit, waar het op het eerste gezicht al klikt met de mede spelers.

Je moet je na enkele minuten al niet gaan ergeren aan het gedrag van andere spelers. Hoewel het gedrag nauwlettend in de gaten gehouden wordt door een chatmaster, die uitspattingen meteen de kop indrukt, en die zorgt dat alles netjes blijft verlopen. Doordat je je eigen webcam gebruikt om te spelen bij Bingocams, ben je ook echt aanwezig in de speelkamer, en kun je, als je dat wenst, in contact staan met je medespelers. Wat bij Bingocams vaak gebeurt is dat enkele vrienden of kennissen zich treffen in een Bingocams kamer en dan samen aan een tafel spelen, zoals dat thuis ook zou kunnen. Veel mensen zien deze manier van online bingo als een spannend en gezellig tijdverdrijf.

bingocams

Sociaal

Omdat je Bingocams kunt spelen vanuit je eigen vertrouwde omgeving, in de luiste stoel van je huis met de ijskast met drank en versnaperingen altijd bij de hand, mocht je trek hebben. Bingocams is een gokspel dat steeds meer aan populariteit wint in alle lagen van de bevolking. Bingocams heeft zelfs een sociaal effect, waar niet mee was gerekend. Veel mensen zijn gebonden in hun huis, door ziekte of een handicap. Voor deze mensen is Bingocams de gelegenheid om toch nog sociale contacten te hebben, en tegelijkertijd ook nog bezig te zijn met een ontspannend potje Bingocams.

Win een jacpot bij Bingocams

Je hebt dus nu als speler een geschikte kamer bij Bingocams gevonden. Het is nu zaak om een of meerdere bingo kaarten te kopen om te kunnen meespelen. Deze kaarten kun je zelf uitzoeken via de computer, of je kunt ze random toegewezen krijgen. Bij Bingocams wordt de versie van het bingo spel gespeeld met 90 balletjes, dus 90 cijfers. Een aardige vrouwenstem, of als je dat wenst een stoere mannenstem gaat dan de getrokken balletjes omroepen.

Je kunt de getrokken cijfers ook terugzien op het beeldscherm, wel zo handig voor onze slechthorende mede burgers. Je kunt al een prijs gewonnen hebben als je een horizontale rij op een kaart vol hebt als eerste speler. Ook 2 horizontale rijen en natuurlijk een volle kaart als eerste speler worden met geldprijzen beloond. Prijzen genoeg te winnen dus. Maar voor de echte gokkers onder ons zijn de jackpots in de diverse kamers en de grote progressieve jackpot natuurlijk het doel waarna we streven.

Stel je haalt een volle kaart terwijl er slechts 40 cijfers getrokken zijn, dan win je de kamer jackpot. Haal je een volle kaart met slechts 35 cijfers getrokken dan win je de progressieve jackpot. En dat die jackpots de moeite waard zijn bij Bingocams, blijkt wel uit het feit dat de progressieve jackpot ten tijde dat dit artikel geschreven werd op meer dan 21.000 euro stond. Zeer de moeite waard dus.

Lite

Omdat niet iedereen over een gloednieuwe computer kan beschikken, en het program van Bingocams nogal wat vergt van je processor, is er voor de minder snelle computers een lite versie. Met deze versie zal Bingocams ook goed lopen op de al wat oudere computer of laptop. Door je webcam sta je dus terwijl je speelt zichtbaar in beeld bij je medespelers. Wanneer je op een bepaald moment daar niet zo’n zin meer in hebt, kun je altijd kiezen om anoniem mee te blijven spelen.

Ook kun je automatisch meespelen. Bingocams koopt dan vanzelf nieuwe kaarten als dat nodig is, en vult zelf de goede getallen in op je kaarten. Dit is voor de meest luie spelers onder ons, en je zult op deze manier niet zo genieten van Bingocams als wanneer je eigenhandig speelt. Maar het feit dat je onder het spel elkaar kunt zien en met elkaar kunt chatten is toch wel het aller leukste aan Bingocams. Hierdoor krijgt het bingo spel online toch een extra dimensie. Bingocams is er zeer goed in Bingocamsgeslaagd deze illusie van met elkaar spelen in een kamer te verwezenlijken. Bingocams is dan ook een waardevolle aanvulling aan de gokspellen op het internet.

Live

Bingo online en ook nog Live spelen, dat is een erg leuk tijdverdrijf, en kan een aardige hobby zijn. Maar spelen met de computer, of zelfs met tegenstanders is minder leuk omdat je je tegenstanders niet kan zien. Je mist het sociale contact, dat het spelen van zo een spel zo leuk en interessant maakt. Daar is wat op gevonden. Waarom zou je het bingo spel niet kunnen spelen met de webcam? Veel aanbieders van bingo sites kiezen hier tegenwoordig voor, met als koploper de firma bingocams. De naam is wel erg makkelijk te verklaren: het spelen van bingo met webcams.

De werkwijze is erg eenvoudig, hoewel het maken van zo een site nogal wat kennis vereist. Ook de servers die men gebruikt moeten toch wel een bepaalde grootte, snelheid en kwaliteit bezitten. Zoek allereerst een kamer waar je wilt spelen.

Meld je aan, en zet je webcam aan. Elke speler in de kamer kan je gezicht nu zien, en jij kunt al je medespelers zien. Hierdoor wordt steeds meer het gevoel gekweekt, of je echt in een zaaltje zit te bingoën met een tafel vol medespelers. Je kunt gezellig chatten onder het spelen alsof men naast je zit. Je kunt de emoties van iedereen volgen, als er bijvoorbeeld een bingo valt. Het is net of je lekker gezellig op een zaterdag avond met de familie aan het bingo spelen bent. Bingocams is hartstikke leuk.

Zoals al eerder vermeld, zul je van bingocams spelen niet snel rijk worden. Als je dit zoekt, kun je beter een poker site opzoeken of een van de vele slotmachine sites openen. Ga naar Las Vegas of een van de vele casino’s op de wereld en ook in Nederland. Wat niet wil zeggen dat het in deze gelegenheden niet gezellig kan zijn. Ook op deze sites kan men gezellig met elkaar spelen met de webcam als contactmogelijkheid.

Nieuwe kontakten

Maar spelen op een site van bingocams is toch meer een leuk tijdverdrijf dan een mogelijkheid snel rijk te worden. De verslaving kan ook op een Life online bingo site hevig toeslaan. Alleen de gevolgen, en dan voornamelijk de financiële, zullen niet zo dramatisch zijn. Het maken van nieuwe kontakten en het bouwen van vriendschappen is een mogelijkheid die zeer voor de hand ligt.

Speelt men vaker met de zelfde mensen, en ontstaat er een affectie voor elkaar, zou het zelfs zo kunnen zijn dat menigeen een partner voor het leven vindt tijdens het spelen van bingocams. Hiermee kan zo een site groeien tot een sociale ontmoetingsplek voor mensen die wat eenzaam zijn geworden in de maatschappij. Denk aan de vele oudere mensen, die niet meer zo mobiel zijn en niet naar de bingo avonden kunnen gaan. Hierdoor zouden dergelijke bingo sites zoals Bingocams nog wel een grote maatschappelijke rol kunnen gaan spelen.