Er zijn natuurlijk talloze methodes om een consument aan een product proberen te binden. Uitleggen hoe goed en hoe beter uw product is ten opzichte van andere vergelijkbare producten is een goede methode, maar of dit voldoende is om de consument bij de concurrentie weg te houden is nog maar de vraag.

Er is nog een betere manier die zeker meer resultaat zal hebben, en dat is een gratis product aanbieden. Bij de meeste bingo sites biedt men daarom bingo bonus aan in diverse vormen. Allereerst wordt de potentiƫle klant de mogelijkheid geboden om gratis te Bingo spelen, waarbij dan ook geen prijzen gewonnen kunnen worden.

Deze mogelijkheid is in het leven geroepen om de klant of de speler de mogelijkheid te bieden het online bingo spel te proberen zonder dat het direct geld kost. Is de nieuwe speler eenmaal bekend met het spel, en kent hij de spelregels, wordt hem de mogelijkheid geboden om gratis echt voor geld te spelen. Hij krijgt dan een bingo bonus.

Dit is een klein bedrag, meestal een paar euro, waarmee hij het echte spel met geldprijzen kan gaan proberen. Met dit gratis geld kan hij dan ook prijzen gaan winnen, die op zijn tegoed zullen worden bijgeschreven.

Gratis spelen

Het is dus in principe mogelijk om zonder eigen inleg te blijven spelen als het geluk een beetje meewerkt. Hiervan wordt natuurlijk gretig gebruik gemaakt, en zeker in Nederland, want wij Nederlanders zijn zuinig.

Er zijn in Nederland op het internet talloze online bingo sites die deze mogelijkheid van bingo bonus aanbieden. Dus in principe zou een speler het toch erg lang kunnen volhouden om gratis voor geldprijzen te spelen en zelfs te winnen. Het zou zelfs mogelijk zijn om een van de vol gespeelde jackpots in de wacht te slepen, als vrouwe Fortuna een beetje op je hand is.

BINGO IS NIET DUUR

Maar meestal draait het er op uit, dat na enkele spelletjes gespeeld te hebben, het gratis tegoed op is, en er zelf eigen geld zal moeten worden ingelegd. Dat is natuurlijk ook geen ramp, omdat de prijzen voor de kaarten bij de meeste online bingo sites niet veel hoger zijn dan enkele dubbeltjes.

Het blijkt dat online bingo niet duur hoeft te zijn, en dus een spel is dat door iedereen gespeeld kan worden, van arm tot rijk. Natuurlijk is er wel de mogelijkheid om te kiezen voor duurdere kaarten, waarbij de prijzen die te winnen zijn ook behoorlijk hoger zijn. Maar dit is een keuze die de speler weloverwogen zelf moet maken.